Events i Shanghai høst 2018

Datoer i 2018 som er verdt å merke seg

Da har Klubb Norge hatt sitt siste arrangement dette året. Vi vil takke alle som har bidratt og møtt opp på våre aktivteter i løpet av året.

I januar kan dere se fram til et nytt år med fredagspils, ettersom de fleste er bortreist i begynnelsen av januar, så tar vi årets første fredgaspils 11. januar 2019 på Cottons. Vi har også et årsmøte onsdag 16.januar kl.19:00, hvor vi leter etter nye medlemmer til styret. Hvis du kan tenke deg å være med i styret eller har forslag til noen som virker aktive i det norske miljøet, så gi beskjed til en av oss som er sittende i styret. Det er en givende og ikke så arbeidskrevende jobb, men veldig viktig for oss i nærmiljøet. Møtet blir i Jotuns lokaler, invitasjon med adresse kommer senere.

Vi fra styret ønsker alle en god jul og godt nyttår!!

 

1.desember: Hjertelig velkommen til Klubb Norge sitt julebord 1. desember på Four Seasons Hotel. Her kan vi by på deilig julemat, underholdning og godt selskap. Det er begrensede plasser så det kan være lurt å melde seg på tidlig! Bindende påmelding og betaling til Klubb Norges WeChat konto: KNSH2017.

Tid: 19:00

Sted: Four Seasons Hotel, Jing An, Weihai Road 500. Jazz bar, 37 etasje. (上海四季酒店威海路500号)

9. desember: Klubb Norge arrangerer en julelunsj for interesserte søndag 9. desember kl14:00 på Bella Napoli. Her blir det litt juleverskted for barn, gløgg og muligheter til å få litt julestemning sammen med andre. Hver og en bestiller og betaler for det man spiser og drikker, ellers koster det ingenting. Scan QR-koden nedenfor for å melde dere på.