Events i Shanghai høst 2018

Da er det blitt oktober, og man kan merke at det er litt mer høst i luften, også i Sanghai. Men vi har flere ting å glede oss til denne måneden også.

5.oktober: Fredagspils på Cotton’s, 132 Anting Road fra kl. 19:00. Noen er kanskje reist bort, men vi håper dere som er i byen tar dere en tur.

17.oktober: Mottakelse i forbindelse med kongebesøk. No.1 Wai Tan Yuan, fra kl: 15:30 – 18:00. Husk påmelding innen 10.oktober.

Se mer informasjon om mottakelsen på Klubb Norge sin WeChat og hjemmesiden til generalkonsulatet: https://www.norway.no/en/china/norway-china/news-and-events/shanghai-news-and-events/news/statsbesok-2018/

25.oktober: Lunsj kl. 12:00. Denne gangen blir det på Brownstone, 28 Fucheng Road (Pudong). Ta metro linje 2 til Lujiazui( eller ferge), v. Super brand mall, bla. tapasmat.

1.desember: Julebord på Four Seasons. Invitasjonen kommer, men sett at kvelden allerede nå. Vi håper å få til en “walk”, trolig lørdag 10.november.

Mer informasjonen om de aktuelle arrangementene kommer løpende!

 

Fredagspils

Første fredagen i måneden inviterer Klubb Norge og ANSA Shanghai til FREDAGSPILS!

Følgende datoer arrangeres det fredagspils på Cottons:

  • 7. september
  • 5. oktober
  • 2. november
  • 7. desember

Tid: Første fredagen hver måned, kl 19:00

Sted: Cottons, 132 Anting Road ( 徐汇区安亭路132号)

Følg med i wechatgruppen “Klubb Norge Shanghai NY” for regelmessig informasjon.

 

Andre datoer i 2018 som er verdt å merke seg

15. september: Klubb Norge og NBA arrangerer velkommen- tilbake grillfest i DNV- GLs flotte lokaler i Hongqiao. Vi håper på godvær og godt oppmøte. Påmelding på wechat.

Følg med i wechatgruppen “Klubb Norge Shanghai NY” for mer informasjon.

19. september: Klubb Norge har gleden av å invitere til høstens første månedslunsj på EQ Nordic Eatery kl.12.00. Her samles vi til god lunsj og godt selskap.

Adresse: EQ Nordic Eatery, 98 Yanping Lu near Pudong lu (静安区延平路98号)