Galleri

 Julebord 2018 

Vi vil takke for et morsomt og hyggelig julebord på Four Seasons 1.desember. Utmerket mat og festlig lag!

Historisk vandring til Shanghai’s gamle jødiske kvarter 

Søndag ettermiddag hadde vi en innholdsrik og spennende vandring i Shanghai’s gamle jødiske kvarter i Hongkou distriktet med den kunnskapsrike guiden, Patrick.

Mye å oppdage og lære om byen vi bor i!

 

“Velkommen-tilbake” grillfest hos DNV- GL

Solid oppmøte fra nordmenn og norgesvenner i Shanghai og omegn. Arrangementet bød på god mat, quiz, vinsmaking og hyggelig stemning. Vi vil gi en stor takk til Per Askeland og DNV-GL for flott vertskap!

Vi må også gratulere DNV-GL som nettopp markerte 130 år i Kina. Selskapet som har global ekspertise innen areaner som; maritim teknologi, sertifisering, ren energi og energibygg var også blant de norske selskapene som undertegnet kontrakter under kongeparets besøk i Shanghai.

 

 

Fredagspils

Første fredagen i måneden arrangerer Klubb Norge fredagspils, og sist fredag var intet unntak. Godt oppmøte på Cottons, fikk også gleden av å invitere noen FrP medlemmer fra stortingets finanskomité til Shanghai.

 

Lunsj

Vårens siste månedslunsj på EQ Nordic eatery var hyggelig og godt besøkt. Vi sier god sommer og gleder oss til å se dere på lunsjer til høsten igjen.

 

Fredagspils

Den første fredag i hver måned så arrangerer Klubb Norge fredagspils på Cottons. Alltid et godt oppmøte og fin stemning.

 

17. Mai 2018

Under strålende sol arrangerte Klubb Norge årets nasjonaldagsfeiring for nordmenn og norgesvenner i Shanghai og omegn.
Det var et innholdsrikt program med kor og musikkinnslag, taler, 17. mai tog, 17. mai leker og loddtrekning. Det ble også servert et rikt utvalg av mat og drikke.

Alle bilder tatt av Tim Haukenes.
En vanlig søndag i Shanghai ble til en vakker feiring av hjemlandet.

Julelunsj